A Belső utazás folyamata

A Belső utazás egy csukott szemes folyamat. Egy tiszta, biztonságos környezetben várlak Téged, ahol kényelmesen elhelyezkedve először tisztázzuk a témát, amivel érkeztél, majd kérdésekkel segítelek a saját válaszaid megtalálásában. Nem az ego szintjén zajlik az utazás, hanem egy sokkal mélyebb tudati szinten. Nem adok tanácsot, csak tartom Neked a teret, hogy elérd érzelmi blokkjaidat és mélyen megtapasztalhasd az oldás felszabadító erejét.

Amire szükséged van a Belső utazáshoz: elsősorban Önmagadra.

A teljes nyitottságodra, bizalmadra és hajlandóságodra, hogy esetleg olyan dolgokkal találkozz, amivel eddig nem szívesen néztél szembe.
A módszer kiválóan alkalmazható személyesen és online egyaránt. Amennyiben online Belső utazást választasz, szükséged lesz egy nyugodt környezetre, kényelmes székre és stabil internetre, valamint, ha úgy kényelmesebb számodra, egy headsetre.
A folyamat végén minden esetben átbeszéljük megélésedet és ha szükséges, segítek Neked eligazodni a történtekben. A legfontosabb tapasztalásokat papírra is vetjük, hogy magaddal vihesd emlékeztetőül.

Gyakori kérdések

A Belső utazás egy csukott szemes folyamat, melynek során a hangommal vezetlek téged. Kérdésekkel segítelek a saját válaszaid megtalálásában egy mélyebb tudatosság szintjén. Tartom neked a teret, hogy kapcsolódhass azzal a belső bölcsességeddel, ami hozzáférést biztosít érzelmi blokkjaidhoz. Minden, ami a folyamatban megmutatkozik, a gyógyulásodat szolgálja, ugyanakkor csak annyi történik meg, amennyi befogadására a lelked készen áll.

A Belső utazás egy vallásoktól független módszer, melynek tudományos alapja a kvantumfizikában gyökerezik. Ugyanakkor lehetőséget biztosít arra, hogy mindenki saját hitvilága szerint élje meg a folyamatot lelke hívását követve.

Mindenkinek, aki kész szembenézni legmélyebb önmagával. Aki hajlandó és képes szembesülni mindennel, amit eddig elnyomott magában, legyen az a legsötétebb harag, rettegés vagy fájdalom.

Elsősorban te magad. A tiszta szándékod, hogy valóban feloldd és átírd az életedet nehezítő egészségtelen működésedet. Nyitottság, kitárulkozás, alázat, valamint gyermeki bizalom és ártatlanság elengedhetetlenek a gyógyuláshoz. A módszer személyesen és online egyaránt hatékonyan működik. Amennyiben online Belső utazást választasz, szükséged lesz egy nyugodt környezetre, kényelmes székre és stabil internetre, valamint, ha úgy kényelmesebb számodra, egy headsetre.

Ez a probléma mélységétől, összetettségétől és attól függ, mióta cipeled a terheket. A tapasztalat azt mutatja, hogy sokszor egy témával elegendő egy Belső utazáson részt venni. A gyerekek esetében ez hatványozottan igaz, főleg betegségek tekintetében.

Igen, amennyiben nem viszed át az életedbe az utazásban megélteket. Legyél mindig tudatában, emlékeztesd magadat újra és újra a Belső utazásban megtapasztalt igazságokra!

A gyerekek természetüknél fogva sokkal nagyobb nyitottsággal tudnak a folyamatnak jelen lenni, így a megoldásaik is könnyedebbek, gyorsabbak és a gyógyulás is szinte azonnali. Volt szerencsém tanúja lenni, amint bőrgyulladás az utazás végére megszűnt vagy fájdalomtól remegő láb nyugodtan pihent az ágyon.