Blog

Milyen az élet Belső utazóként?


Mindennapi élethelyzetek nem mindennapi megélései. 

Talán a történetek segítenek, hogy más szemmel nézd az életed.


Színház az egész világ

Hogyan lehet, hogy az egyik pillanatban megsemmisít a kilátástalanság érzése, a következőben pedig már rendíthetetlen hittel hiszed, tudod, hogy a jó a te osztályrészed? ... Minden csak és kizárólag benned történik!

Tovább a cikkhez

Gyógyítók

Mélyül a csend. Gyógyul a Föld. Beteljesül imátok.

Tovább a cikkhez

A békítők világa

Régen nem ítélkezel már sem önmagad, sem mások felett. Pontosan átlátod, ki hogyan működik, kinek mik a mozgató rugói. Azt is tudod, minden személyiség típust fájdalmak sorozata alakított olyanná, amilyen. Az ego mögött viszont ott a fény mindenkiben.

Tovább a cikkhez

Podcast a Belső utazásról

A Belső utazás módszeréről, mint alternatív gyógymódról beszélgettem dr. Jung Andreával, a Naturportal Magazin tulajdonosával.

Tovább a cikkhez

Az élet játék

Mert az életedet te irányítod. A döntéseid kizárólag tőled függenek. Nincs kényszer. Nincs lehetetlen. Nem áldozat vagy. Te egy játékos vagy az Élet nevű kaszinóban. Csak rajtad múlik, mennyire élvezed.

Tovább a cikkhez

Elkerüléstől a megadásig

Végre megkezdődhet a gyógyulás. És gyógyulnak általad a felmenőid és gyermekeid egyaránt. És újra írod a történetedet.

Tovább a cikkhez

A tiszta szeretet

Szerelmes vagy. Szárnyalsz szabadon. Majd egy láthatatlan kéz kinyúl és leránt a földre. Nagyot esel, összetöröd magad. De van-e helye a csalódásnak a tiszta szeretetben?

Tovább a cikkhez

Nem a történeted vagy

Volt egy történeted. Szép történet volt. Szerelemmel, boldogsággal. Aztán megfűszerezted kis szomorúsággal meg fájdalommal, és még így is szép volt. Egészen megszeretted. A tiéd volt, részeddé vált.

Tovább a cikkhez

Kilépés a komfort zónából VS áramlás

A küzdelmes úton is célt érhetsz, de miért ne választhatnád a könnyedséget inkább? Megérted, nem az a megoldás, hogy elhagyod a komfort zónád és számodra kényelmetlen helyzetekbe viszed magad. A kényelmetlenség súrlódással jár. Az ellenállás feszültséget

Tovább a cikkhez