Gyógyítók

Közzétéve · 2024-04-16

Gyógyítani jöttél erre a földre. Nem egyedül vágtál neki az útnak. Sokan voltatok. Milliónyi lélek összekapaszkodva, a Földet finom fényhálóként puhán körbefonva. Mint mikor a halász kiveti hálóját, úgy hullottatok alá a Fényből, érkezéskor szétszóródva, az előre kijelölt pozíciót ki-ki elfoglalva.

Tudtátok, itt jön majd az illúzió világa, ahol egymást feledve, küszködve, elkeseredve, gyötrelmes tanításoknak alávetve, az elhagyatottság érzésének kitéve kell sikerre vinnetek a küldetéseteket. Azt hittétek, felkészültetek rá, de az illúzió sokszor túl erősnek bizonyul mégis. Ez az élet olykor túlontúl nehéznek, elviselhetetlenül fájdalmasnak tűnik.  Mennél vissza a Fénybe. Valami azonban mélyen legbelül tudja az igazat, a valót, ami lelkedbe van írva: sosem vagy egyedül, sosem vagy elválasztva. Része vagy a nagy egésznek. Egy vagy vele. Ez lelkedet újra és újra maradásra bírja.

Maradsz, hiszen küldetésed van, ezt egyre erősebben érzed. Ébredezel és tudod, lassanként mindenki saját tudatára ébred. A megébredtek sorra keltegetnek: „Ébredj! Itt az ideje a cselekvésnek.” És teszitek a dolgotokat csendben. Nem csaptok zajt. Nem kardoskodtok semmiért és semmi ellen. Nem agitáltok. Lélektől lélekig jártok. Meghallgattok, gyógyítotok. Mind belül jártok, békére találtok. Mélyül a csend. Gyógyul a Föld.  Beteljesül imátok.

A Belső utazás kivételes módja a testi és lelki sebek gyógyításának. Élj vele!