Belső utazás árak

"A szabadság áldása vár reád, és meg is leled abban a pillanatban, mihelyst teljesen átadod magad a mostnak. Itt az ideje, hogy megállj, és egész lényedet megnyisd az élet számára. A döntés a tiéd. A felfedezés rád vár. A szabadság már létezik."

- Brandon Bays -

Ismerkedő telefonbeszélgetés

Lehetőség van egy 15 perces előzetes telefonbeszélgetésre, melynek során kicsit megismerjük egymást. Felteheted kérdéseidet, hogy könnyebben eldönthesd, belevágsz-e egy utazásba velem.

Kérlek, add meg a neved és telefonszámod!

Belső utazás

Ez egy 2-3 órás folyamat testi betegségek gyógyítására és érzelmi elakadások oldására. A tapasztalat azt mutatja, hogy az esetek többségében – a probléma komplexitásától függően – akár egy alkalom elegendő lehet egy adott téma feloldására, kiváltva ezáltal hosszan tartó kognitív terápiákat.

Belső utazás csomag

Ezt a 4 alkalmas csomagot krónikus vagy rendszer szintű betegségekben, depresszióban szenvedőknek, súlyosabb válsággal küszködőknek állítottam össze, mivel ilyen esetekben a probléma összetettsége miatt valószínűleg több Belső utazásra lesz szükség a teljes gyógyuláshoz.

„Mentőöv” Belső utazás

A Belső utazásnak ezt a rövidebb, 1-1,5 órás célirányos formáját elsősorban azoknak ajánlom, akik olyan élethelyzetben vannak, amiből nem léphetnek ki (pl. beteg családtag ápolása, autista gyermek gondozása, stb.) és folyamatosan erőn felül kell teljesítsenek, sokszor külső támogatás nélkül. Ez a folyamat segít újra rátalálni a belső erőforrásokra. Alkalmas továbbá megmérettetés előtt szorongás oldására és a mélyben rejlő teljes potenciál felszabadítására, korlátozó hiedelmek feltárására vagy akár fóbiagyógyításra.

Szülőkkel folytatott konzultáció gyerek Belső utazás előtt

A gyerekek utazását minden esetben megelőzi egy szülőkkel folytatott konzultáció, melynek során átbeszéljük a problémát, amivel kapcsolatban a segítségemet kérnék. Mivel a szülőt és gyereket nem lehet különválasztani, nem mindig egyértelmű, kinek van nagyobb szüksége a segítségre és milyen formában a leghatásosabb a segítség. Ennek tisztázását támogatja ez a 60 perces beszélgetés.

Belső utazás gyerekeknek

A Belső utazásnak ezt a formáját elsősorban 8-14 éves korú gyerekeknek ajánlom viselkedési problémák, tanulási nehézségek vagy romló teljesítmény okainak feltárására és oldására, illetve testi betegségek gyógyítására, balesetből való felépülés gyorsítására. Ez a folyamat 1-1,5 órát vesz igénybe.

Belső utazás fiataloknak

A 15-20 éves korosztálynak ajánlom, akik már nem gyerekek, ugyanakkor még nem is igazán felnőttek. Ezzel a folyamattal az életkorra jellemző intenzív érzelmek megéléséhez nyújtok támogatást, lehetővé téve ezáltal a testi-lelki gyógyulást, egészséges felnőtté válást.

Bőség utazás

Ebben a 3-4 órás folyamatban a bőség útjában álló akadályokat, korlátozó hiedelmeket tárjuk fel, lehetővé téve ezáltal a bőség megteremtését, megtartását és áramoltatását anyagi és kapcsolati szinten. Olyanoknak ajánlom, akik már ismerik a Belső utazás módszerét, vettek már részt korábban Belső utazáson.

Fontos! Nem vagyok orvos. Nem diagnosztizálok és nem adok orvosi tanácsot. Alapos kivizsgálásért, kérlek, mindenképpen fordulj szakemberhez. Amiben én támogatni tudlak, hogy megtaláld a betegség érzelmi gyökerét és azt kitisztítva segítem gyógyulásodat. Amennyiben pszichiátriai betegségek valamelyikét szakember diagnosztizálta nálad, sajnos nem áll módomban kezelést biztosítani számodra.